skip to Main Content

Als u het allemaal niet meer zo goed redt, dan is het fijn om wat begeleiding te krijgen en even die persoonlijke aandacht die u mist. Ik bied ook thuisservice aan voor ouderen (met dementie) in uw eigen vertrouwde omgeving. De begeleiding is afgestemd op basis van wat u allemaal nog wel kunt. Ik zie de ander als volwaardig en niet alleen maar als beperkt. Bij mij staat de mens centraal. U heeft de regie in handen en kunt zelf uw tijd indelen. Dat wil zeggen dat u aangeeft welke gewenste hulp of begeleiding u wilt ontvangen. In welke vorm en op wat voor moment, dat is aan u.

De zorg voor een naaste familielid kan behoorlijk intensief zijn, zeker naast uw eigen werk en gezin. Het uithanden geven van die zorg is niet altijd even gemakkelijk, maar een klein stukje van die zorg kan voor u misschien al uitkomst bieden. Stel u gaat met vakantie en vraagt zich af ‘Wie kookt er nu een vrijdag voor mijn moeder’ of ‘wie doet er nu de boodschappen samen met haar’. Maakt u zich geen zorgen! Ik kan u daarbij helpen en de zorg en aandacht van uw familielid op welk moment dan ook even overnemen.

Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken naar uw wensen en mogelijkheden. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en zijn geen kosten verbonden. Heeft u nog vragen neem dan gerust met mij contact op.

ACTIVITEITEN begeleiding

Het begeleiden van een aangename dagbesteding zoals Samen wandelen, koken, schilderen, praten over vroeger, het maken van uw levensboek, boodschappen doen, naar de stad of de markt, een theater, concert of museum bezoeken.

De thuisservice verzorgt GEEN activiteiten op het gebied van ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) zoals wassen of aankleden en HDL (Huishoudelijke Dagelijkse Levensverrichtingen) zoals het schoonmaken van het huis of kleding wassen.

Uur tarief € 27,00

BTW vrijstelling 

Exclusief: Parkeerkosten, versnaperingen, entreekaarten en bij dergelijke bij specifieke activiteiten.

Het uurtarief is exclusief reiskosten € 0,35 per km.

VOORSTELLEN: Ik ben Hugo de Graaf (1983) en ben sinds 2003 werkzaam in de ouderenzorg als activiteitenbegeleider. Ik heb door de jaren heen in diverse verzorgingshuizen en op verpleegafdelingen gewerkt. Met de nodige kennis en ervaring heb ik mij gespecialiseerd in reminiscentie en de omgang met ouderen met dementie. Door alle veranderingen in de zorg heb ik de stap gemaakt om als ZZP’er mijn diensten aan te gaan bieden. Tegenwoordig moet alles vlug gebeuren en dat gaat vaak ten koste van het stukje aandacht en begeleiding. Voor mij staat de mens centraal en de kwaliteit van zorg en welzijn hoog in het vaandel.

Opleidingen: Helpende Zorg & Welzijn, Sociaal Pedagogisch Werker. Verklaring: Omtrent het Gedrag. Certificaat: Onbegrepen gedrag en pijn bij dementie.

Ingeschreven bij de KVK, In bezit van een Rijbewijs, Aansprakelijkheidsverzekering en KIWA keurmerk.

Back To Top